13 Nisan 2015 Pazartesi

Uzamsal İlişkiler

İlk dersimizi kısa bir sohbet ile başladık. Hafta sonu yapılanlar ile ilgili öğrencilerimle konuştum. Ödev kontrolünü yaptım. Ödev kontrolünde hikaye yazma etkinliği vermiştim. Sırayla bütün öğrencilerimin yaızlarını kontrol etmeye ve hatalarını düzeltmeye çalıştık.  Kutlu doğum haftası ve peygamberimiz üzerine soru cevap yaptık. Hazırladığım sunum ile peygamberimizin yaşadığı yerleri gördük.

İkinci ve üçüncü dersimizde Türkçe yaptık. Türkçeden "Bahar" şiirine giriş yaptık. Mevsimler ile ilgili hazırladığım sunum yardımıyla görsel okumalar ve soru cevap yaptık. Mevsimler ile ilgili kısa bir film izledik. "Bahar" şiirini okuduk. Kitabımızdaki şiirle ilgili görseller hakkında konuştuk. Çalışma kitabındaki konuyla ilgili 2 etkinliği tamamladık.

Dördüncü ve öğleden sonraki ilk dersimizde matematik yaptık. Matematikten uzamsal ilişkiler konusuna başladık. Konu kolay olduğu için canlandırmalar üzerinden çalışma yaptık. Kitabımızdaki görselleri sınıfımızda oluşturup bunun üzerinden soru cevap yaptık. Kitabımızdaki konuyla ilgili boş yerleri canlandırmalarımıza göre doldurduk.

Son dersimizde dışarıya çıktık. Arka bahçede oyunlar oynadık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder