26 Ekim 2018 Cuma

İ- i Sesi Çalışması (22-26 Ekim)

Haftanın ilk dersinde öğrencilerimizle sohbet ederek haftaya başladık. Bu hafta içi i ve n seslerinin öğretimini yapacaktım. Fakat Cumhuriyet Bayramı hazırlıklarından dolayı aksaklıklar oldu. Bir günümüz prova ile geçti. Bu yüzden i sesi ile ilgili okuma ve dikte çalışmaları yaptık.

Matematik dersinden rakamların öğretimi ile ilgili çalışmları tamamladık. Hergün ilk dersimizin bir kısmını ritmik saymalara ayırıyoruz. Bol bol sayma çalışmaları yapıyoruz. Önümüzdeki hafta hem harf öğretiminde hızlanacağız. Hem de ritmik sayma konusunu daha detaylı çalışmaya başlayacağız.

Hayat bilgisi dersinde genel tekrar çalışmları yapıyoruz. Hayat bilgisi dersini şimdilik sohbet havasında soru cevaplar ile işlemeye çalışıyoruz. İlerleyen günlerde kitabımızdaki etkinlikleri çalışmaya başlayacağız.

Görsel etkinlikler ve serbest etkinlikler dersinde yaptığımız çalışmaları sinifimegitim instagram sayfasından takip edebilirsiniz. Ayrıca yapılan çalışmları görsel etkinlikler sayfasına yüklüyorum.

Oyun dersinde öğrencilerimiz derse hazır olma ve temel ısınma hareketlerini yapma çalışmalarını kavradılar. Dersimizin bir kısmı spor kültürü eğitimi ile geçerken kalan kısmında oyunlar oynuyoruz.

Harf öğretiminde ilk grup harfleri önümüzdeki hafta tamamlayıp ikinci gruba başlayacağız. Sınıfımızda bireysel olarak çalışacağımız bazı öğrencilerimiz vardır. İlerleyen günlerde okul çıkışlarında bir süre öğrencilerimizle bireysel çalışmalar yapacağız. Velilerimizi bu konuda bilgilendireceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder