21 Aralık 2018 Cuma

B - b, Z -z Ve Ç -ç Sesi Çalışması (17 - 21 Aralık)

Geçtiğimiz haftaya kadar ses öğretiminde 2 harf çalışıyorduk. Bu hafta 3 harf çalıştık. Cuma günü ç sesinin öğretimini yaptık. Dikte çalışmları yaptık. Yarın ç sesiyle ilgili metin diktesi yapacağız. 2 günde 1 harf öğretimi ile ilerlemeye devam edip dönemi tamamlayacağız. İlk gün harfin öğretimi ve kelime diktesi yapıyoruz. Diğer gün metin diktesi ile devam ediyoruz. İlk derslerimizde takip ederek okuma çalışmaları yapıyoruz. Öğrencilerimiz bu çalışmaya alışmaya başladılar.

Matamatik dersinden ritmik saymalar, onluk birlik konusu, toplama ve çıkarma işlemlerini tekrar etmeye devam ediyoruz. çalışma kağıtlarından ve ders kitabından etkinlikler yapıyoruz.

Hayat bilgisinden morpakampüs ve okulistikten konuların çalışmalarını yapıyoruz. Soru cevaplar yaparak konuları çalışıyoruz. Günlük hayatta bilinmesi gereken temel konuları soru cevaplar yaparak tekrar ediyoruz.

Görsel etkinliklerde yaptığımız çalışmaları instagram sayfamızdan takip edebilirsiniz. Müzik dersinde öğrendiğimiz şarkıların tekrarını yapıyoruz. Oyun derslerinde sınıf içi oyunlar, zeka oyunları, serbest etkinlik çalışmaları yapıyoruz.

Bu hafta da 3 harf öğretimi yapacağız. Matematikten çalıştığımız konuların tekrarı ile devam edeceğiz. Bu dönem hazırladığım çalışmaların büyük bir bölümü okuma yazma üzerine oldu. İkinci dönem diğer dersler ile ilgili çalışmları güncelleyeceğim.

3 yorum:

  1. nereden indireceğiz
    bir türlü bulamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1.sınıf etkinlikler ve dosyalar sayfasının en alt bölümünde bütün seslerin çalışmalarına tek tek ulaşabilirsiniz.

      Sil