17 Ocak 2020 Cuma

1. Dönem Biter (^_^)

Dönemin başından itibaren yaptığımız çalışmalar ile yoğun ve yorucu bir zaman geçirdik. Okuldaki derslerimiz, okul çıkışı yaptığımız destekleme çalışmalarımız, halk oyunu antrenmanlarımız, akıl ve zeka oyunları antrenmanlarımız ve hafta sonu yaptığımız oryantiring çalışmaları ile yorulduk, kısa bir molaya hak kazandık. Dönemin başında yaptığımız programımızı aksatmadan düzenli bir şekilde uyguladık. İkinci dönemde aynı programımızı aksatmadan yaptığımız çalışmaları daha ileri seviyeye taşıyarak devam edeceğiz.

Dönemin son günü de olsa tekrar çalışmaları ve rehberlik çalışmaları ile bu son günü tamamladık. Özellikle tatilde nasıl verimli zaman geçireceğimiz konusunda rehberlik çalışması yaptık. Öğrencilerimiz Orman Çocuğu Mogli kitabını okuyarak ikinci döneme başlayacaklar. Arkadaş çocuk yayınevinin desteği ile çocuk kitapları serisine ikinci dönem başlayacağız.

Öğrencilerimize şimdiden iyi tatiller diliyorum. Dinlenin, eğlenin ve bol bol kitap okuyup tekrar çalışmaları yaparak 2.döneme hazır bir şekilde geri gelin. :) Yapacak çok işimiz var ve kaldığımız yerden devam edeceğiz. 2. dönem görüşmek üzere. (^_^)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder