7 Şubat 2020 Cuma

Tekrar Çalışmaları - Okuduğunu Anlama - Sıvıları Ölçme

2.dönemin başlamasıyla birlikte öğrencilerimizle ara tatilin değerlendirmesini yaptık. Pazartesi ve salı günü derslerimizin tekrar çalışmalarını yaptık. 1.dönem öğrendiğimiz konuları kısaca değerlendirdik. Arar tatil etkinlikleri hakkında konuştuk.Özellikle bu dönem kitap okuma ile ilgili yeni bir etkinlik yapacağız. Detaylarını öğrencilerimizle konuştuk. Ara tatilde orman çocuğu mogli kitabını öğrencilermize vermiştim. Kitabı okuyan öğrencilerimiz bireysel olarak değerlendirme çalışmasını yaptılar. Arı maya kitabına yakın zamanda başlayacaklar.

Matematik dersinde problem çözme çalışmaları yaptık. Sıvıları ölçme konusuna çalıştık. Standart olmayan ölçme araçları ile ilgili etkinlikler yaptık. Sıvı ölçme araçları arasında dönüşüm alıştırmaları yaptık. Konu ile ilgili problem çözme çalışması yaptık.

Hayat bilgisi dersinde sağlığımızla ilgili meslek grupları konusuna çalıştık. Hazırladığım sunum yardımı ile konuyu soru cevaplar yaparak çalıştık. Ders defterimize konuyla ilgili görsel etkinlik yaptık.

Görsel sanatlar dersinde verilen bir görseli resme dönüştürme çalışması yaptık. Çalışma henüz tamamlanmadı. Önümüzdeki hafta içi bu çalışmaya devam edeceğiz. Serbest etkinlik dersinde kodlama çalışması yaptık. Kitap okuma etkinliği yaptık.

Beden eğitimi dersinde spor kültürüne devam ettik. Halk oyunları temel hareketlerinin alıştırmasını yaptık. Serbest oyun etkinliği yaptık.

Okul çıkışında yaptığımız kurs çalışmalarımız birinci dönemde olduğu gibi aynı şekilde devam etmektedir.

Cumartesi günleri yaptığımız oryantiring çalışmalarını şubat ayı içerisinde hava şartlarından dolayı yapmayacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder