6 Nisan 2018 Cuma

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize fen bilimleri ile başladık. Ses kirliliğini önleme konusu ile ilgili öğrencilerimizin hazırladığı sunum çalışmaları etkinliği yarım kalmıştı. Çalışmasını sunmayan öğrencileirmiz bu derste arkadaşlarına çalışmalarını sundular. Ünitede çalıştığımız konuları tekrar ettik.

İkinci dersimizde ışık ve ses ünitesi ile ilgili ders kitabındaki neler öğrendikl bölümünü çalıştık. Mikroskobik canlılar ve çevremiz ünitesine giriş yaptık. Fen bilimlerinin 3. kitabı okulumuza gelmediği için bu kitaptaki konuları bilgisayar ortamında ve morpakampüsten çalışacağız. Ünitede işleyeceğimiz konuları kısaca inceledik. Mikroskobik canlıların neler olduğu ile ilgili sou cevaplar yaptık. Görsel okuma yaparak üniteye giriş yaptık. Önümüzdeki hafta mikroskop ile konularımıza başlayacağız.

Üçüncü dersimizde sosyal bilgilerden ünite değerlendirme çalışmasını yaptık. Ünite sonundaki kavram haritasını defterimize yapıştırdık. Ünitede öğrendiğimiz konuları tekrar ettik.

Dördüncü dersimizde kesirlerde toplama ve çıkarma işlemleri ile ilgili problemler çözdük.

Beşinci dersimizde Türkçe yaptık. Memleket Türküleri şiirine çalışmaya başladık. Türkü kavramı hakkında konuştuk. Çalışma kitabındaki sözcük dağarcığını geliştirme etkinliklerini tamamladık.

Öğleden sonraki dersimizde kısa bir rehberlik çalışması yaptık. Kalan zamanımızda serbest oyun etkinliği yaptık.

Yarın tekvando çalışması 14.00'da yapılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder