30 Nisan 2018 Pazartesi

Zamanı Ölçme

İlk iki dersimiz İngilizce idi. Üçüncü dersimize rehberlik çalışması yaparak başladık. Dün yaptığımız doğa yürüyüşü ve piknik etkinliği hakkında konuştuk. Yapılan etkinlik hakkında öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini aldım. Çektiğimiz fotoğrafları öğrencilerimiz bellek getirerek alabilirler. Kalan zamanımızda hafta sonu yapılan ev çalışmalarının kontrolünü yaptık.

Dördüncü ve öğleden sonraki ilk dersimizde matematik yaptık. Zamanı ölçme konusuna başladık. Bugün saat okuma, dakika ve saniye arasındaki ilişkiyi kavrama konusuna çalıştık. Ders defterimize saat-dakika-saniye çevirmeleri ile ilgili alıştırmalar çözdük. Çarşamba günü yıl, ay, hafta ve gün kavramlarına değineceğiz.

Son dersimizde görsel etkinlikler yaptık. Geçtiğimiz derslerde çalışmasını tamamlayan öğrencilerimiz çalışmalarını teslim etmeye başladılar. Bugün sulu boya ile çalışacağımız yeni etkinliğe başladık. Sulu boya ile basit bir manzara resmi çalışması yapıyoruz. Yapacağımız çalışmanın taslağını çizmeye başladık. Daha sonra boyama çalışmasına başlayacağız. Bugün yaptığımız çalışmanın taslağı;

Önümüzdeki hafta çalışmanın boyama bölümüne başlayacağız.

Okul çıkışı yarışma grubu öğrencilerimizle halk oyunu tekrar çalışması yaptık. Cumartesi günü yarışma grubu öğrencilerimiz ilçemiz Çengeller Köyü hıdırellez etkinliğine katılacaklardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder