28 Şubat 2018 Çarşamba

Uygun Aydınlatma

İlk dersimize ev çalışmalarının kontrolü ile başladık. Kalan zamanımızda ve ikinci dersimizde fen bilimleri yaptık. Geçtiğimiz hafta ışık ve ses ünitesine başlamıştık. Dersimize geçmişten günümüze aydınlatma teknolojisindeki değişim konusunu tekrar ederek başladık. Soru cevaplar yaparak konuyu hatırladık. Ders kitabındaki etkinlikleri yaptık. Daha sonra uygun aydınlatma ile ilgili ders kitabındaki görsel okumaları yaparak konuya giriş yaptık. Günlük hayattan örnekler vererek ışığın gereksiz kullanımını ve sonuçlarını konuştuk. Morpakampüsten konuyu tekrar ettik. Öğrencilerimize konuyla ilgili olarak araştırma ve araştırma sonuçlarını sınıfta sunma çalışması verdim. Önümüzdeki fen bilimleri dersinde öğrencilerimiz çalışmalarını sunacaklardır.

Üçüncü ve dördüncü dersimizde matematik yaptık. Dün kesir çeşitleri konusuna başlamıştık. Basit ve bileşik kesirlerle ilgili alıştırmalar yaptık. Ders ve çalışma kitabındaki konuyla ilgili etkinlikleri tamamladık. Yarın tam sayılı kesirleri çalışacağız.

Öğleden sonraki ilk dersimizde Türkçe yaptık. Paragraf soruları çözmeye devam ediyoruz. Yapılan çalışmanın defter etkinliği sitemizin ilgili sayfasındadır.

Son dersimizde görsel etkinlikler yaptık. 12 Mart ile ilgili pano hazırlama çalışmasına başladık. Grup çalışması ile yaptığımız etkinlik en az 5 ders saati sürecektir.

Okul çıkışı halk oyunu çalışması yaptık. Hava şartlarının olumsuz olmasından dolayı oyunların tekrarını yapıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder