25 Aralık 2022 Pazar

Ses Öğretimi Görsel Çalışmalar- Toplama İşlemi

Bu hafta ses öğretiminde üç ses çalıştık. Haftada üçer ses vererek kalan son sesleri de önümüzdeki hafta içinde tamamlayacağız. Ses öğretimiyle ilgili olarak öğrencilerimiz hissetme ve okuma kazanımında sorun yaşamıyor artık. Sesleri birleştirme, hece ve kelime oluşturmada sorun yaşamıyoruz. Kalan seslerin yazımı üzerinde duracağız. Dikte çalışmalarında metin oluşturma ve oluşturulan metinle ilgili konuya uygun görsel çalışma etkinliklerine ağırlık vermeye başladık. Ses öğretiminde çalıştığımız görsel etkinlikleri görsellerin altındaki bağlantılardan indirebilirsiniz. Ayrıca şablonları görsel etkinlikler sayfasına da ekledim.

Çalışmanın hazırlanış videosuna ve şablonuna ulaşmak için TIKLAYINIZ!


Çalışmanın hazırlanış videosuna ve şablonuna ulaşmak için TIKLAYINIZ!

Matematik dersinde onluk birlik kavramı ve toplama işlemi çalışmalarına devam ediyoruz. Toplama işlemi etkinliklerini ders defterine yazmaya başladık. 

Hayat Bilgisi dersinde aile konusu ile ilgili kazanımları ders kitabından çalışmaya devam ediyoruz. 

Hava şartlarında dolayı halk oyunları çalışmalarına kısa bir ara verdik. Fırsat buldukça çalışmaya devam edeceğiz. Akıl oyunları çalışmalarımızda Q-Bitz oyununun son antrenmanını hafta içi yaptık. Hafta içi yeni oyunun öğretimine başlayacağız.

Çalışmanın hazırlanış videosuna ve şablonuna ulaşmak için TIKLAYINIZ!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder