1 Kasım 2019 Cuma

Toplama İşlemi Problemleri - Onluk Bozarak Çıkarma İşlemi - Okuduğunu Anlama

Hayat bilgisi dersinde okulumuzda hayat temasını tamamladık. Okulumuzda hayat teması ile ilgili tekrar çalışmaları yaptık. Temayla ilgili değerlendirme çalışmaları ve  test çözme etkinlikleri yaptık. Önümüzdeki hafta yeni temaya giriş yapacağız.

Türkçe dersinde okuduğunu anlama, 5N1K etkinlikleri ve şiir okuma çalışması yaptık. Öğrendiğimiz dil bilgisi konularının tekrarı amacıyla çalışma kağıtlarından etkinlikler ve tekrar çalışmaları yaptık. Önümüzdeki eş anlamlı ve zıt anlamlı kelimeler konusuna başlayacağız.

Matematik dersinde geçtiğimiz hafta eldeli toplama işlemine çalışmıştık. Bu hafta toplama işlemi ile ilgili problem çözme çalışmaları yaptık. Onluk bozmadan çıkarma işlemi konusunu tekrar ettik. Onluk bozarak çıkarma işlemi konusuna çalıştık. Konularla ilgili alıştırmalar çözdük.

Görsel sanatlar ve serbest etkinlikler dersinde yaptığımız çalışmaları instagram sayfasından takip edebilirsiniz. Kodlama ve pastel boya ile yaptığımız etkinlikler instagram sayfamızdadır. Çalışmaların şablonlarını görsel sanatlar sayfasına yüklemeye devam ediyorum.

Müzik dersinde öğrendiğimiz marşs ve şarkıları söylemeye devam ediyoruz.

Beden eğitimi dersinde temel ısınma hareketleri ve öğrendiğimiz oyunları oynuyoruz. Ayrıca zaman zaman halk oyunları temel figürlerini toplu halde yapıyoruz.

Okul çıkışında yaptığımız kurslarda hafta içi öğrendiğimiz konuların tekrarlarını yapmaya devam ediyoruz. Halk oyunları çalışmalarında zeybek oyununun heykel figürünü tamamladık. Önüğmüzdeki hafat eşme figürleri ile devam edeceğiz. Uzun bir süre öğrendiğimiz üç figür ile çalışma yapacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder