2 Haziran 2016 Perşembe

Doğal Ve Yapay Çevre

İlk dersimize ev çalışması olarak verdiğim Keloğlan Zeginler Ülkesi'nde masalını çalışarak başladık. Masalın okuma ve okuduğunu anlama çalışmalarını yaptık.

İkinci dersimizde doğal ve yapay çevre konusunu çalıştık. Hazırladığım sunum yardımı ile çevre ve çevrenin nasıl oluştuğunu soru cevap yaparak kavramaya çalıştık. Doğal ve yapay çevre arasındaki farkları kavradık. Görsel okuma yaparak konuyu pekiştirdik. Kitabımızdaki yönergelere göre konuyu çalıştık. Çalışma kitabından etkinliği yaptık.

Üçüncü dersimizde matematik çalışma kitabındaki ünite sonu test çalışmalarını tamamladık. Çalışmalarını tamamlayan öğrencilerimizin kitaplarını geri dönüşüm için topladım. Kitaplarındaki eksik çalışmaları tamamlamayan öğrencilerimizden daha sonra kitaplarını alacağım.

Dördüncü dersimizde Türkçeden çalıştığımız şiirin çalışma kitabındaki etkinliklerini yapmaya devam ettik. Kalan etkinlikleri yarın tamamlayacağız. Önümğzdeki hafta yeni okuma metnine başlayacağız.

Öğleden sonraki ilk dersimizde hayat bilgisinden benim eşsiz yuvam temasını tekrar amacı ile çalışma kağıtlarından etkinlikler yaptık.

Son dersimizde okulumuzun ön bahçesinde serbest oyun etkinliği yaptık.

Okul çıkışı ikinci grup öğrencilerimiz ile şiir konusunu çalışmaya devam ettik. Verdiğim çalışmaları tamamlayan öğrencilerimiz matematik çalışma fasiküllerinden kanldıkları yerden çalışmaları yapmaya devam ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder