10 Haziran 2016 Cuma

Tekrar Çalışması

İlk dersimize hayat bilgisi ile başladık. Hayat bilgisi ders ve çalışma kitabındaki çalışma etkinliklerini tamamladık. İkinci dersimizde kitabımızdaki klasik soruların yanıtlarını hayat bilgisi defterine yanıtladık. Hayat bilgisi kitaplarını geri dönüşüm için topladık.

Üçüncü dersimizde matematikten dört işlem alıştırmaları yaptık. Çalışmasını bitiren öğrencilerimiz çalışma fasiküllerinden etkinliklerini yapmaya devam ettiler.

Dördüncü dersimizde matematikten tekrar niteliğinde çalışma kağıtlarından etkinlikler yapmaya devam ettik.

Beşinci dersimizde öğrencilerimiz serbest çalıştılar. Cd'den fil etkinliğini tamamlamayan öğrencilerimiz etkinliklerini tamamladılar. Diğer öğrencilerimiz sulu boya çalışması yaptılar.

Öğleden sonraki dersimizde okulumuzun arka bahçesinde serbest oyun etkinliği yaptık.

Bu hafta Türkçe kitabımızdaki son okuma metni hariç diğer derslerimizdeki konular bitti. Matematik ve hayat bilgisi kitaplarını topladım. Ayrıca kurs çalışmalarımızda kullandığımız fasiküllerimizde önümüzdeki hafta içi tamamlanacaktır. Önümüzdeki hafta tekrar çalışmaları ile geçirilecektir. Ayrıca yaz okulu çalışmaları hakkında bilgilendirme çalışması yapılacaktır. Tekvando kursu aynı gün devam edcecektir. Tekvando kursu ile birlikte planlaması yapıldığında futbol, voleybol, tenis ve badminton kursları da  yapılacaktır. Yaz kursları hakkında gerekli bilgilendirme hafta içi yapılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder