13 Haziran 2016 Pazartesi

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize hafta sonu yapılan çalışmaların değerlendirmesi ile başladık. Hafta içi yapılacak çalışmalar hakkında konuştuk. Kalan zamanımızda ve ikinci dersimizde Türkçe yaptık. Türkçeden son temanın dinleme metni olan ''Şaka'' şiirine başladık. Hazırladığım sunum yardımı ile "şaka yapmak" "şaka yapılırken dikkat edilmesi gereken hususlar" ile ilgili öğrencilerimizin düşüncelerini aldım. Şiirin içeriğini tahmin etme çalışması yaptık. Çalışma kitabındaki ilgili etkinliği tamamladık. Şiiri okuyup defterimize yazdık. Çalışmasını tamamlamayan öğrencilerimiz serbest etkinlik derslerinde çalışmasını tamamlayacaklar. Tamamlanmış bazı çalışmalar;
Üçüncü ve dördüncü dersimizde İngilizce yapıldı.

Öğleden sonraki ilk dersimizde matematik yaptık. Matematikten genel değerlendirme çalışması yaptık. Çalışma kağıtlarından etkinlikler yaptık.

Son dersimizde serbest oyun etkinliği yaptık.

Okul çıkışı birinci grup öğrencilerimiz ile Türkçe kursunda okuduğunu anlama çalışması yaptık. Çalışma kağıtlarından tekrar çalışmaları yapıldı. Çalışmalarını bitiren öğrencilerimiz matematik fasiküllerinden çalışma yapmaya devam ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder