6 Haziran 2016 Pazartesi

Yunus Emre - Gel Gör Beni Aşk Neyledi

İlk dersimize hafta sonu yapılan çalışma etkinliklerin değerlendirmesi ile başladık. Ramazan başladığı için öğrencilerimizden bu ay ile ilgili sorular, oruç ve namazla ilgili sorular oldu. Soruları anlayabilecekleri şekilde yanıtlamaya çalıştık. Kalan zamanımızda "Ünlüler İle Bir Gün" etkinliğimizin tekrar çalışmasını yaptık. Yunus Emre'nin hayatı ile ilgili hazırladığım metni okuduk. "Gel Gör Beni Aşk Neyledi" çalışmasını yaptık. Çalışma sitemizin şarkılarımız sayfasına eklenmiştir.

İkinci dersimizde masal yazma etkinliği yaptık. Verdiğim bir konu ve kelimeleri kullanarak öğrencilerden masal yazmalarını istedim. Masalın görsel çalışmasına zamanımız yetmediği için öğrencilerimiz evde tamamlayıp getireceklerdir.

Üçüncü ve dördüncü dersimizde İngilizce yapıldı. İngilizce kelime kartları ile çalışma yapılmaya devam edilmiştir.

Öğleden sonraki ilk dersimizde matematik yaptık. Matematikten tekrar çalışmalarına devam ettik. Çalışma kağıtlarından etkinlikler yaptık.

Son dersimizde serbest oyun etkinliği yaptık.

Okul çıkışı birinci grup öğrencilerimiz ile Türkçeden değerlendirme çalışması yaptık. Çalışmasını erken bitiren öğrencilerimiz matematik fasiküllerinden çalışma yapmaya devam ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder