29 Mayıs 2018 Salı

Değerlendirme Çalışması

İlk iki dersimiz din kültürü idi. Üçüncü ve dördüncü dersimizde insan haklarının 2. yazılısını yaptık. Yazılı soruları hakkında değerlendirme yaptık. İnsan hakları ile ilgili kitapta çalışacağımız konu kalmadı. Geçtiğimiz hafta tamamlamıştık konuları.

Öğleden sonraki ilk dersimizde matematik yaptık. Matematikten alan ve çevre hesaplama ile ilgili ders defterimize problem etkinlikleri yapıştırmıştık. Problemleri beraber çözdük. Şekil ağırlıklı sorular olduğu için bu tür soruları nasıl çözmemiz gerektiğini kavramaya çalıştık. Sonuçta geometride şekillerin yorumlanması önemlidir. Soruları farklı çözüm yolları ile nasıl çözeceğimizi konuştuk.

Son dersimizde oyun ve fiziki etkinlikler yaptık. Oyun ve fiziki etkinliklerin değerlendirme sürecini çalışmaya başladık. Temel ısınma hareketleri ve oyun oynama becerisinden öğrencilerimizin değerlendirmesini yarın yapacağımız ders ile tamamlayacağız.

Yarın matematik dersinin 2.yazılısını yapacağız. Yazılı soruları ders defterindeki etkinlikler ve ders kitabındaki çalışmalardan çıkacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder