31 Mayıs 2018 Perşembe

Değerlendirme Çalışması

İlk dersimize rehberlik çalışması yaparak başladık. Kalan zamanımızda matematik dersinden tekrar çalışmaları yaptık. Ders ve çalışma kitabındaki ünite sonu değerlendirme çalışmalarını tamamladık.

İkinci dersimizde öğrencilerimiz sosyal bilgiler yazılısına çalıştılar. Son üniteler ile ilgili soru cevaplar yaparak öğrencilerimizin konuları tekrar etmesini sağladık.

Üçüncü ve dördüncü dersimizde dönemin son yazılısını yaptık. Dördüncü dersimizin kalan zamanında ve öğleden sonraki ilk dersimizde yazılı sorularını değerlendirdik.

Son dersimizde müzik dersinden değerlendirme çalışmasını yapmaya evam ettik. Yarın değerlendirme için kalan öğencilerimizi alacağız. Derste zamanımız kalırsa istekli olan öğrencilerimizle müzik performanslarını değerlendirmeye devam edeceğiz.

Yarın görsel sanatlar dersi için öğrencilerimiz çalışmalarını teslim etmelidirler. Öğrencilerimiz teslim ettikleri çalışmalardan ürün dosyası notu alacaktır. Sınıf içindeki ders performansı ders etkinliği olarak değerlendirilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder