4 Mayıs 2018 Cuma

Tekrar Çalışmaları - Ülkemizin Yönetimi

İlk dersimize ev çalışmalarının kontrolü ile başladık. Kalan zamanımızda haftanın değerlendirmesini yaptık.Hafta içinde derslerde çalıştığımız konuları kısaca tekrar ettik.

İkinci ve üçüncü dersimizin bir kısmında fen bilimlerinden ışık ve ses, basit elektrik devreleri ile ilgili değerlendirme çalışması yaptık. Geçmiş ünite konuları ile ilgili tekrar çalışmaları yaptık. Üçüncü dersimizin kalan kısmında dün sosyal bilgilerden çalıştığımız bağımsızlık konusunu tekrar ettik. Morpakampüsten ülkemizin yönetimi ile ilgili konuyu çalıştık. Günlük hayattan örnekler vererek ülkemizin yönetimi, başbakanlık, cumhurbaşkanlığı, seçimler gibi konular hakkında konuştuk. Dördüncü dersimizde konuyla ilgili defterimize kısaca not tuttuk. Ünite sonu değerlendirme çalışmaları tamamlayarak üniteyi bitirdik.

Beşinci dersimizde müzikten öğrendiğimiz şarkıların tekrarını yaptık. Just Dance gösterileri ile haftanın yorgunluğunu çıkardık. :)

Öğleden sonraki dersimizde okulumuz geneli yapılan bahar şenliklerinde çift yakan top turnuvasına katıldık.

Yarın halk oyunu yarışma grubu öğrencilerimiz Çengeller Köyü hıdırellez programına katılmak için 12.00'da öğretmenevinde olacaklardır.

Tekvando çalışması aynı saatinde olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder