14 Mayıs 2018 Pazartesi

Tekrar Çalışmaları

İlk iki dersimiz İngilizce idi. Üçüncü dersimize rehberlik çalışması yaparak başladık. Cuma ve cumartesi günü Çanakkale gezisi yapmıştık. Gezi hakkında konuştuk. Gezi fotoğraflarını öğrencilerimiz bellek getirip alabilirler. Herhangi bir aksaklık yaşamadan güzel bir gezi yaptık. Dönemin başında gezisi yatılı olarak planlamıştık. Çanakkale gezisinin aceleye gelmesini istemedik. İlk gün şehitlikleri gezdik. Rehberlerimiz öğrencilerimizin düzeyine uygun anlatımlar yaptılar. İkinci gün merkezi gezdik. Gezdiğimiz yerlerde serbest zamanlarımız yeterince oldu. Öğrencilerimiz grupça ve bireysel gezme imkanı buldular. Öğrencilerimiz için unutulmayacak güzel bir anı oldu.

Üçüncü dersimizin kalan zamanında ve dördüncü dersimizde matematik ders ve çalışma kitabındaki etkinlikleri çalışmaya devam ettik. Öğrendiğimiz konuların tekrarını yaptık.

Öğleden sonraki ilk dersimizde Türkçeden okuduğunu anlama çalışması yaptık.

Son dersimizde görsel sanatlar dersinden son çalışmamızı tamamladık. Manzara çalışmasının kalan kısmını bugün bitirdik. Mayısın son haftasına kadar öğrencilerimiz ürün dosyalarını tamamlayıp teslim etmelidir. Sitemizin görsel etkinlikler sayfasında yapılması gereken çalışmalar mevcuttur.

4.sınıfın başından itibaren yaptığımız okul çıkışlarındaki halk oyunları kurs çalışması ve ders tekrar çalışmalarımızı tamamladık. Öğrencilerimize bu hafta içi yazılı tarihlerini ve derslerden sorumlu oldukları konuları içeren çalışma kağıdı vereceğim. Mayısın son iki haftası değerlendirme haftası olacaktır. Öğrencilerimize bu konuyla ilgili gerekli açıklamayı yaptık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder