11 Haziran 2015 Perşembe

İlk dersimize kısa bir sohbet ile başladık. Öğrencilerime Türkçe'den verdiğim değerlendirme çalışmalarını kontrol ettik. En çok hata yapılan soruları yanıtladık.

İkinci dersimizde Hayat Bilgisi'nden iki tane değerlendirme çalışması yaptık. Değerlendirme sorularını tek tek okuyarak yanıtladık.

Üçüncü ve dördüncü dersimizde matematik yaptık. Matematikten çıkarma işlemiyle ilgili puzzle çalışması yaptık. Kalan zamanımızda ürün dosyalarını ve sınıftaki diğer etkinliklerimizi toparladık.
Mayıs ayının başında başladığımız yıl sonu gösterimizi bugün öğleden sonra velilerimize sunduk. Programın içeriğini öğretmenler paylaşım platformunda paylaşmıştım. İçeriğin yoğun olduğunu öğrencilerimizin kaldıramayacağı dönütünü almıştım. Program yoğundu. İlk paylaştığım programa daha sonra birkaç ekleme daha yapmamıza rağmen öğrencilerim bu programın üstesinden çok güzel geldi. Bir kaç ufak tefek hata olmasına rağmen ki bu da heyecandan kaynaklanıyor gösterimiz kıyafet değişimi haricinde takılmadan devam etti. Bizim çok fazla izleme fırsatımız olmadı ama eminim güzel bir gösteri oldu. :)

Gösterinin fotoğraf ve video çekimini yapan Hüseyin arkadaşımıza ve Neslihan öğretmenimize, gösterinin müzikleri ile ilgilenen Süleyman öğretmenimize, öğrencilerimize sahnede yardımcı olan Zeliha öğretmenimize teşekkür ederiz. Ayrıca öğrencilerimizi programa uygun olarak hazırlamakta bizlere yardımcı olan  5.sınıf öğrencilerimizden Tuana, Şevval, Melisa, Elif, Ozan, Mustafa ve Ece'ye öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder