10 Haziran 2015 Çarşamba

İlk dersimize ödev olarak verdiğim değerlendirme çalışmasının kontrolünü yaparak başladık. Öğrencilerimin hata yaptıkları sorular üzerinde konuştuk. Takvimimizden günün tarihini işaretledik. Kalan zamanımızda Hayat Bilgisi kitabındaki değerlendirme etkinliklerini çalışmaya başladık.

İkinci dersimizde Hayat Bilgisi'nden değerlendirme çalışmalarını yapmaya devam ettik. Hayat Bilgisi kitabını da bugün bitirmiş olduk.

Üçüncü ve dördüncü dersimizde onluk ve birlik konusuyla ilgili kes-yapıştır etkinliği olan puzzle çalışması yaptık. Önce birim küpleri kullanarak onluk ve birlik kavramı üzerinde durduk. Konuyu tekrar ettik. Daha sonra öğrencilerime etkinliği anlattım. Puzzle çalışmasını tamamladık. Öğrencilerim çalışmalarını yaparken hikaye kitabı değişimini ve ödevlendirmeyi yaptım. Puzzle çalışmasını dosyalar sayfasında onluk ve birlik konusunun olduğu bölüme ekledim.
Öğleden sonraki derslerimizde yarın yapacağımız yıl sonu gösterisinin son provasını yaptık. Prova sırasında öğrencilerimizde gösteri yapacağımız sahneyi süslemek için kullanacağımız çiçeklerin boyama çalışmasını yaptılar. Boyama çalışmasını bitiren öğrencilerimiz çıkarma işlemiyle ilgili puzzle çalışmasını yapmaya başladılar. Öğrencilerimiz bu etkinlikleri sınıfta yaparken bizlerde gösteride sırası gelen öğrencilerimizi salonumuza almakta zorluk çekmedik. Rahat bir çalışma yaptık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder