3 Ocak 2018 Çarşamba

Değerlendirme Çalışması

İlk iki dersimiz İngilizce idi. Üçüncü dersimize kısa bir rehberlik çalışması yaparak başladık. Daha sonra trafik güvenliği dersi dönemin son yazılısını yaptık. Dördüncü dersimizin bir kısmında daha yazılıya zaman ayırdık ve kalan zamanımızda soruları yanıtladık. Yazılının sınıf ortalaması 89,7 çıktı. Öğrencilerimizin büyük bir kısmı yazıdan yüksek not aldılar. Değerlendirme çalışmasını sitemizin ilgili sayfasına yükledim.

Öğleden sonraki ilk dersimizde matematik yaptık. Bölme işlemi ile ilgili verdiğim ev çalışmasının kontrolünü yaptık. Daha sonra defterimize üç ve dört basamaklı sayıları bir basamaklı sayılara bölme işlemi alıştırmaları yaptık. Sağlamalarıyla sonuçları kontrol ettik. Çözümleri tahtada öğrencilerimiz anlatarak yaptılar.

Son dersimizde görsel sanatlar dersinde başladığımız Uçan Balon etkinliğine çalışmaya devam ettik. Hava şartları iyi olmadığı günlerde görsel sanatlara devam edeceğiz.

Okul çıkışı birinci grup öğrencilerimizle çıkarma işlemi ve açılar konusu ile ilgili çalışma kağıtlarından etkinlikler yaptık. Türkçeden olayları oluş sırasına göre sıralama konusuyla ilgili test çözdük. Halk oyunları çalışmamızda öğrendiğimiz oyunların tekrarını yaptık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder