8 Ocak 2018 Pazartesi

Değerlendirme Çalışması

Geçtiğimiz hafta İngilizce öğretmenimiz değiştiği için ders programında değişiklik yapıldı. İlk iki dersimiz İngilizce idi.

Üçüncü dersimize hafat sonu yapılan çalışmalar ve hafta içi yapılacak çalışmalar hakkında konuşarak başladık. Bu hafta Türkçe, İnsan Hakları, Matematik ve İngilizce derslerinin yazılıları yapılacaktır. Ayrıca görsel sanatlar, müzik ve oyun dersi için uygulama değerlendirmesi yapacağız. Kalan zamanımızda ve dördünbcü dersimizde Türkçe dersi değerlendirme çalışmasını yaptık. Değerlendirme çalışması kompozisyon yazmayı da içerdiği için uzun sürdü. Sınıf ortalaması 77'dir. Değerlendirme çalışması sitemizin ilgili sayfasındadır.

Öğleden sonraki ilk dersimizde Türkçeden yaptığımız değerlendirme çalışmasının sorularını birlikte yanıtladık.

Son dersimizde görsel etkinlikler yaptık. Geçen hafta çalışmaya başladığımız "Uçan Balon" çalışmasına öğrencilerimiz devam ettiler. Bu hafta cuma gününe kadar eksik çalışmaların tamamlanıp teslim edilmesi gerekmektedir. Ayrıca cuma gününe kadar 12 kitabın okunup değerlendirmesi yapılmalıdr. Bazı öğrencilerimiz planlamanın ilerisinde kitap okumuşlardır.

Okul çıkışı birinci grup öğrencileirmizle çarpma işlemi ve açılar konusu ile ilgili alıştırmalar yaptık. Sebep sonuç cümleleri ile ilgili etkinlikler yaptık. Halk oyunu çalışmasında Cumaovası Yörük Ali zeybeğinin kol tutarak dönme figürüne çalıştık. Figürü biraz basitleştirerek çalıştık. Bu hafta bu figürü çalışmaya devam edeceğiz. Zaten oyun tamamlanmak üzeredir. Solo çalışmasında Kütahya'nın Pınarları türküsünü düşünüyorduk. Oyunun figürleri ile ilgili sorun olduğu için solo çalışmasını değiştirdik. Solo çalışmasında Gündoğdu Zeybeği olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder