12 Ocak 2018 Cuma

Doğal Afetler

İlk dersimizde rehberlik çalışması yaptık. Hafta içi yapılan çalışmalar ve dönemin son sınavaları hakkında konuştuk. Öğrencilerimizi şehrimizde yapılacak akıl oyunları şampiyonası hakkında bilgilendirdim. Bu şampiyonaya hazırlanmak için çalışmalar yapacağımızı ilk başta ilçe ve il elemelerini geçmemiz gerektiğini bunun için zaman buldukça çalışmalar yapacağımızı konuştuk. Yarın tekvando çalışmasından önce sekiz öğrencimizle mangala oyunu çalışması yapacağız. Diğer oyunlarımızda en kısa zamanda temin edilecek ve çalışmalarımız daha sıkı olacaktır. Gerekiyorsa hafta sonları da çalışacağız.

İkinci dersimizde fen bilimlerinden karışımları ayrıştırma konusuna devam ettik. Geçtiğimiz ders çalıştığımı konuyu tekrar ettik. Ders defterimize konuyla ilgili not tutma çalışmasını tamamladık.

Üçüncü dersimizde sosyal bilgiler yaptık. Deprem ve depremden korunma yollarını uygulamalı olarak çalıştık.

Dördüncü ve beşinci dersimizde doğal afetler ile ilgili ders defterimzie görsel etkinlikler ve not tutma çalışması yaptık. Ünite tekrarını yaparak üniteyi tamamladık. 2. dönem yeni üniteye geçeceğiz.

Son dersimizde rehberlik çalışması yaptık. Hafta sonu yapılacak çalışmalar hakkında konuştuk.

Okul çıkışı ikinci grup öğrencileirmizle halk oyunu çalışması yaptık. Harmandalı oyunu üzerinden farklı diziliş çalışmaları yaptık.

Yarın 13.00'da akıl oyunları,14.00'da tekvando çalışması yapılacaktır.

Hafta sonu yapılacak çalışmaları sitemizin ilgili sayfalarına yükledim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder