27 Eylül 2017 Çarşamba

Kimlik Kartı

İlk iki dersimiz soyal bilgilerdi. Öncelikle ders ve dersin içeriği hakkında öğrencilerime bilgi vererek derse başladık. Ders kitabı gelmediği için üniteleri ve ünite konularını morpakampüsten inceledik. Daha sonra ilk konuya çalışmaya başladık. Kimlik kartı konusunu morpakampüsten çalıştık. Soru cevaplar ile kimlik kartının önemi, hangi durumlarda kullanıldığı, kabolması halinde ne tür sorunlarla karşılaşılabileceği gibi kazanımlar hakkında bilgi sahibi olmaya çalıştık. Eski ve yeni kimlik kartlarını inceledik. Ayrıca kişisel bilgilerimizin olduğu farklı kartları da (sürücü belgesi, öğrenci kimlik kartı, müzekart vs.) inceledik. Bilgileri karşılaştırdık. Defterimize konuyla ilgili not tuttuk.

Üçüncü ve dördüncü dersimizde matematikten doğal sayıların okunuşu ve yazılışı konusuna devam ettik. Bölük kavramı üzerinde durduk. Bölükleri verilen doğal sayıları yazma veokuma çalışması yaptık. Defterimize konuyla ilgili alıştırmalar yaptık. Verdiğim ev çalışması matematik defterindeki alıştırmala rile ilgilidir. Matemöatik kitabındaki çalışmaları yapmaya devam ettik.

Öğleden sonraki ilk dersimizde Türkçe yaptık. Okulum şiirini okuyup konu ve ana duygu üzerinde durduk. Çalışma etkinliklerinden bazıları tamamladık.

Son dersimizde oyun ve fiziki etkinlikler yaptık. Temel ısınma hareketlerinden sonra serbest oyun etkinliği yaptık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder