20 Eylül 2017 Çarşamba

Tekrar Çalışması

İlk dersimize kısa bir rehberlik çalışması il ebaşladık. Dün dik temel harflerle ilgili etkinlik yapmıştık. Harflerin kalan kısmını bugün çalıştık. Çanakkale ile ilgili kısa bir şiir yazdık. Birkaç haftaya kadar dik temel harflerle yazı çalışması oturmuş olacaktır. Şimdilik yazıyı hızlı yazmıyoruz. Öğrencilerimiz harflerin yazılış yönünü iyice kavramalıdır.

İkinci dersimizde matematik yaptık. Doğal sayılar ve basamak kavramı ile ilgili tekrar çalışmaları yaptık. Geçtiğimiz senenin doğal sayılar konusunu tekrar ettik.

Üçüncü dersimizde İlköğretim Haftasını kutlama programına katıldık.

Dördüncü dersimizde öğrendiğimiz şarkı ve marşları söyledik. Fazlaca şarkı ve marş öğrenmişiz. Bir derste ancak yarısını bitirebildik. :)

Öğleden sonraki ilk dersimizde okuduğunu anlama çalışması yaptık. Fatih Sultan Mehmet'in çocukluğu ile ilgili hikayeyi okuma ve okuduğunu anlama sorularını yanıtladık. Çalışmanın bir kısmını ev için verdim. Okuduğunu anlama çalışması etkinlikler sayfasındadır.

Son dersimizde okulumuzun ön bahçesinde temel ısınma hareketleri yaptık. Kalan zamanımızda erkek öğrenciler ile futbolda üçgenler kurup pas çalışması yaptık. Kız öğrencileirmiz arka bahçede yakan top oynadılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder