21 Eylül 2016 Çarşamba

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize hayat bilgisi dersi ile başladık. Hayat bilgisi dersinin içeriği hakkında konuştuk. Konuların geçtiğimiz seneki konularla benzer olduğunu gördük. Hazırladığım sunum yardımı ile "Okula Hazırlık" konusunu soru cevaplar ile çalıştık. Okula hazırlıklı gitmenin başarımızdaki etkisini kavramaya çalıştık. Konuyla ilgili defterimize not tuttuk. Geçtiğimiz yıl defterimize yazdığımız Planlı yaşam ve ders programı notlarını okuduk.

İkinci ve üçüncü dersimizde matematik yaptık. Hazırladığım çalışma kağıdı ile geçtiğimiz yılki konuların tekrarını yaptık. Doğal sayılar, dört işlem konusu, geometri ile ilgili konularda çok fazla sıkıntı olmasa da problem çözme konusu üzerinde biraz daha fazla durmamız gerektiğini gördük. Ayrıca ölçme konusu ile ilgili de eksiklerimiz vardı.

Dördüncü dersimizde demokrasinin önemi üzerinde yaptığımız çalışmalar hakkında konuştuk. Demokrasi Şehitlerimizden Ömer Halisdemir hakkında öğrencilerime kısaca bilgi verdim. Demokrasi destanı ile ilgili ilerleyen günlerde çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca vatan ve milet sevgisi ile ilgili gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceğiz.

Öğleden sonraki ilk dersimizde okulumuzda kutladığımız İlköğretim Haftası törenine katıldık. kalan zamanımızda ve son dersimizin bir kısmında Türkçe yaptık. Okuduğunu anlama metni üzerinden öğrendiğimiz bilgileri tekrar ettik.

Son dersimizin kalan kısmında okulumuzun ön bahçesinde yakan top oynadık.

1 yorum:

  1. Harika bir blogunuz var. Bloglar Yarışıyor kampanyası ile siz de blogunuzla kazanmaya aday olun, blogunuzu tanıtın website ziyaretçi trafiğinizi artırıp mansiyon ve promosyon ödüller kazanın. Sponsorlarımızın desteği ile bloglar arası etkinlik yarışmamızı 2016 yılı içerisinde 4.kez düzenliyoruz. Detaylı bilgiyi websitemizden öğrenebilirsiniz.
    İlginiz ve desteğiniz için teşekkürler!


    Web : http://www.bloglaryarisiyor.net
    Mail: iletisim@bloglaryarisiyor.net
    Tel : +90212 330 9707

    YanıtlaSil