30 Eylül 2016 Cuma

Duyu Organlarımızın Sağlığı

İlk dersimizde haftanın değerlendirme çalışmasını yaptık. Hikaye kitabı değişimi ve değerlendirmesini yaptık. Sayı ve basamak değeri ile ilgili verdiğim ev çalışmasının kontrolünü yaptık. Kalan zamanımızda hayat bilgisinden sağlıklı iletişim konusu ile ilgili çalışma kitabındaki etkinliği tamamladık.

İkinci ve üçüncü dersimizde fen bilimleri yaptık. Duyu organlarının sağlığı konusunu her duyu organımız için ayrı ayrı soru cevaplar ile çalışarak defterimize gerekli not tutma çalışmasını yaptık. Morpakampüsten konuyu tekrar ettik. Kitabımızda iki değerlendirme etkinliği kaldı. Bu etkinlikleri ikinci ünite bitince geçmişe dönük çalışma olarak yapacağız.
Dördüncü ve beşinci dersimizde Türkçe yaptık. Benim Güzel Okulum şiirinin çalışma kitabındaki etkinliklerini çalıştık. Kroki çizme üzerinde durduk. Önümüzdeki hafta yeni okuma metnine geçeceğiz.

Öğleden sonraki ilk dersimizde hafta sonu çalışmaları hakkında öğrencilerimi bilgilendirdim. Öğrencilerimiz ritmik sayma çalışmalarını zaman zaman tekrarlamaya devam etmelidirler. Ayrıca üç basamaklı sayıların iyice pekişmesi için 5'er ve 10'ar 1000'e kadar sayma çalışması yapmaları gerekmektedir. Kalan zamanımızda serbest oyun etkinliği yaptık.

Bu hafta sonu tekvando kursu yapılmayacaktır. Tekvando kursu önümüzdeki hafta sonundan itibaren başlıyacaktır. Ayrıca önümüzdeki hafta okul çıkışı bir ders saati kurs çalışmalarımız başlıyacaktır. Önümüzdeki hafta İngilizce derslerine İngilizce öğretmeni girecektir. İngilizce dersi perşembe günleri yapılacaktır. Öğrencilerimize pazartesi günü programı vereceğim. Ders kitaplarımız okulda kaldığı için sadece perşembe gününe dikkat etmemiz gerekecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder