21 Nisan 2017 Cuma

23 Nisan

İlk dersimize rehberlik çalışması yaparak başladık. Pazar günü kutlayacağımız bayramın önemi hakkında öğrencilerimiz ile sohbet ettik. Hafta içi 23 Nisan ile çalışmalar yaptık. Özellikle Atatürk'ün kişiliği ve ülkemiz için yaptıklarını derslerimizde ve ders aralarında sürekli konuştuk. Görsel etkinlikler hazırladık ve okulumuzun panolarında sergiledik. Geçtiğimiz hafta ilçemiz genelinde yapılan resim yarışmasında 1. ve 2. olan öğrencilerimizi Ceylin ve Kader'i yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Törende bu öğrencilerimiz için ödüllendirme yapılacaktır. Öğrencilerimizi pazar günü kutlanacak bayram hakkında bilgilendirdim. Ayrıca yarın 10.30'da öğretmenevinde kahvaltı yapacağız. Daha sonra Şehit Kemal Ay Lisesi konferans salonunda film gösterisi olacaktır. Yeni yapılan kütüphanesin inceleyip kitap okuma etkinliğimiz olacaktır. Tekvando çalışmasından sonra günü bu şekilde tamamlayacağız.

İkinci dersimize ev çalışmalarının kontrolü ile başladık. MAtematikten doğal sayılar testini çözdük. Türkçeden tekrar testinin çözümlerini kontrol ettik. Fen bilimlerinden tekrar çalışması etkinliğini kontrol ettik.

Üçüncü dersimizde Türkçeden işlediğimiz konular ile ilgili test çözme etkinliği yaptık.

Dördüncü ve beşinci dersimizde bireysel çalışmalar yaptık. Matematikten kesirler konusu ile ilgili tekrar çalışması yaptık. Türkçe defterimize klasik türünde üç soru yazıp çözdük. Daha sonra Türkçe kitabındaki Pehlivan metnininb çalışmasını tamamladık.

Öğleden sonraki dersimizde dokuz taş oyunu oynadık. Turnuva şeklinde başladığımız oyuna önümüzdeki hafta içi devam edeceğiz.

Velilerimize,
Hafta sonu için kitap okuma etkinliğinden başka farklı bir çalışma vermedim öğrencilerimize. İmkanınız var ise pazar günü öğrencilerimiz ile aile etkinliği yapınız. Çevre şehirlerde yapılacak olan etkinliklere katılabilirsiniz. Ayrıca şehir merkezinde yapılacak olan uçurtma şenliğine de katılabilirsiniz. Bu hafta sonunu özellikle pazar gününü yapacağız aile etkinliği ile dolu dolu geçirmeye çalışınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder