13 Nisan 2017 Perşembe

Atatürk Ve İnsan Hakları

İlk iki dersimiz İngilizce idi.

Üçüncü dersimizde ev çalışması olarak verdiğim zaman konusu alıştırma etkinliğini beraber yaptık. Kalan zamanımızda Türkçeden cümle tamamlama etkinliğinin ve test çalışmasının kontrolünü yaptık.

Dördüncü ve öğleden sonraki ilk dersimizde cumhuriyet ile birlikte Atatürk'ün ülkemiz için yaptığı yenilikler konusunun tekrarını yaptık. Önceden bu konuyla ilgili detaylı çalışma yapmıştık. Defterimizden konuyu tekrar ettik. Daha sonra hazırladığım sunum yardımı ile Atatürk'ün yaptığı yenilikler ve insan haklarına verdiği önem ile ilgili konuyu çalıştık. Ülkemizin nasıl yönetildiği, anayasa, kanunlar, kurallar gibi konular hakkında soru cevaplar yaptık. İnkılap ve özgürlükler ile ilgili görsel okumalar yaptık. Yorumlamaya açık soru cevaplar yaptık. Kitabımızdan konuyu çalıştık. Defterimize görsel etkinlik ve yorumlama ile ilgili etkinlik yaptık. Konu ile ilgili not tuttuk.

Son dersimizde temel ısınma hareketleri yaptık. Daha sonra serbest oyun etkinliği yaptık. Öğrencilerimizin büyük bir çoğunluğu basketbol oynadı. Bir kısmı futbol ve voleybolda parmak pas çalışması yaptı.

Okul çıkışı ikinci grup öğrencilerimiz ile sayı örüntüleri, geometrik ifadeler ve okuduğunu anlama çalışması yaptık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder