28 Nisan 2017 Cuma

Tekrar Çalışmaları

Teog sebebi ile iki gün okula ara vermiştik. İlk dersimize iki gün boyunca yapılan çalışmalar hakkında konuştuk. Daha sonra fen bilimleri ve hayat bilgisi tekrar çalışmaları etkinliğini kontrol ettik.

İkinci dersimizde hayat bilgisinden olaylar ve duygularımız konusuna çalıştık. Duygular ile ilgili bazı deyimlerin anlamlarını tartıştık. Anlamlarına uygun olarak cümleler kurduk. Duygu ifadelerini beden hareketlerimiz ile göstermeye çalıştık. Morpakampüsten konuyu işledik. Çalışmalarını be konu tekrar testini yaptık. Kitaptan konuyu çalıştık. Çalışma etkinliklerini tamamladık. Defterimize kısaca not tuttuk.

Üçüncü dersimizde matematikten kesirler konusuna çalıştık. Bütün - parça ilişkisini tekrar ettik ve etkinlikler yaptık. Kesir problemleri ile ilgili sorular çözdük. Parçadan bütüne ve bütünden parçaya gitmeyi kavramaya yönelik tekrar etkinlikleri yaptık.

Dördüncü ve beşinci dersimizde Türkçede bireysel çalışma yaptık. Türkçe kitabından öğrencilerimiz Anadolu şiirine çalıştılar. Okuma, anlama, yazma, sözcük çalışması, görsel etkinlik ve çalışma kitabındaki etkinlikleri sıraladık. Çalışma planını hazırladık. Hazırladığımız planlama bu şiir için dört ders saati oldu. Öğrencileirmizin büyük bir kısmı çalışmanın yarısını bitirdi. Öğrencilerimiz çalışmalarını yaparken matematik çalışmalarını ve kitap değerlendirme çalışmasını bireysel olarak yaptık. Bireysel çalışmalar için gerekli rehberlik çalışmasını yaptık.

Son dersimizde okulumuzun arka bahçesinde serbest oyun etkinliği yaptık. Bugün ve yarın aynı saatte tekvando çalışması yapılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder