7 Aralık 2017 Perşembe

Tekrar Çalışmaları

İlk iki dersimiz din kültürü idi. Üçüncü dersimizde kısa bir rehberlik çalışmasından sonra matematikten problem çözmeye başladık. Geçtiğimiz hafta başladığımız problem çözme konusuna devam ettik.

Dördüncü dersimizde Türkçe yaptık. Temizlik ile ilgili metnin okuma ve metin inceleme çalışması yaptık. Metnin bölümlerini ve bu bölümlerde anlatılmak istenen düşünceyi belirledik. Metni paragraflara ayırdık. Konu ve ana düşünceyi bulduk. Eş anlam ve zıt anlamlı kelimeler ile ilgili çalışma kitabındaki etkinliği tamamladık. Yarın sözcük dağarcığını gelişme ile ilgili etkinlikleri tamamlayıp metni bitireceğiz.

Öğleden sonraki ilk dersimizde ve son dersimizin bir kısmında trafikten geçiş üstünlüğü konusuna çalıştık. Geçiş üstünlüğü sahip araçların karayollarındaki ilerlemesi ile ilgili farklı ülkelerden videolar izledik. Bu araçların niçin geçiş üstünlüğüne sahip olduğunu görsel okumalar yaparak kavramaya çalıştık. Ders defterimize konuyla ilgili görsel etkinlik ve not tutma çalışması yaptık.

Okul çıkışı ikinci grup öğrencilerimizle açılar ve okuduğunu anlama ile ilgili çalışma kağıtlarından etkinlikler yaptık. Halk oyunlarndan bu grup öğrencilerimizle Harmandalı ve Yunt Dağları tekrar çalışması yapmaya devam ettik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder