15 Mart 2018 Perşembe

Bilinçli Tüketici

İlk dersimize ev çalışmalarının kontrolünü bireysel olarak yaparak başladık. Ev çalışmalarının kontrolünü yaparken öğrencilerimiz sosyal bilgilerden bilinçli tüketici konusuna çalışıp konunun özetini çıkarmaya çalıştılar. Önemli gördükleri bilgileri not aldılar.

İkinci dersimizde ders kitabından konuyu çalıştık. Soru cevaplar yaparak günlük hayattan örnekler verdik. Görsel okumalar yaptık. Bu konunun zaman zaman üzerinde duruyoruz. Öğrencilerimiz konuya hakim olduğu için genel tekrarını yaptık. Ders defterimize konuyla ilgili not tuttuk.

Üçüncü ve dördüncü dersimizde matematik yaptık. Kesir problemleri, kesirleri sıralama ve karşılaştırma konularıyla ilgili alıştırmalar çözdük. Ders kitabı ve çalışma kitabındaki etkinlikleri çalıştık.

Öğleden sonraki ilk dersimizde trafik güvenliği yaptık. Trafik kazalarının etkileri ve tarafik kurallarına uyma koınularına çalıştık. Kitaptaki yönergelere göre konuyu çalıştık. Günlük hayattan örnekler verdik. Ders defterimize konuyla ilgili nottuk.

Son dersimizde kurallar, davranışlar ve sorumluluk üzerine rehberlik çalışması yaptık. Çanakkale ile ilgili film etkinliği hazırlıyoruz. Salı günü başladığımız çalışmada sona geldik sayılır. Yarın ve cumartesi günü öğrencilerimizin çalışması bitecektir. Bilgisayarda gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra okulumuzun facebook grubunda çalışmamızı paylaşacağız.

Okul çıkışı halk oyunu çalışması yaptık. Gösteri düzeni genel hatlarıyla tamamlandı artık ayrıntılara çalışmaya başladık.

Tatilde aldığı tuvali boyayarak tamamlayan öğrencimizin çalışması.
Biraz uzun sürdü ama uzun sürmesine değmiş. :) Bu güzel çalışması için öğrencimizi tebrik ederim.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder