5 Mart 2018 Pazartesi

Tekrar Çalışmaları

İlk iki dersimiz İngilizce idi.

Üçüncü dersimize rehberlik çalışması yaparak başladık. Ev çalışmalarının kontrolünü yaptık. hafta sonu yapılan çalışmalar hakkında konuştuk. Kalan zamanımızda ve dördüncü dersimizde Türkçe yaptık. Türkçe defterimize farklı soru tarzında paragraf soruları örneklerinden yapıştırıp çözdük. Yapılan etkinlik sitemizin ilgili sayfasındadır.

Öğleden sonraki ilk dersimizde matematik yaptık. Kesirleri şekiller ve sayı doğrusu üzerinde gösterme ile ilgili ders defterimize alıştırmalar yaptık. Daha sonra çarpma ve bölme işlemi ile ilgili çalışma kitabındaki etkinliklere çalıştık.

Son dersimizde görsel etkinlikler yaptık.Geçtiğimiz hafta perspektif çalışmasının gölgelendirmesini yapmıştık. Çalışmasını tamamlayan öğrencilerimiz çalışmasını teslim etti. Diğer öğrencilerimiz tamamlayınca getirecektir. 12 Mart ile ilgili pano çalışmasına devam ediyoruz. Çalışmayı bu hafta tamamlayacağız. Pano çalışmasını tamamladığımızda görselini yükleyeceğim.
Okul çıkışı halk oyunu çalışmasında gösteri düzenine çalıştık. Gündoğdu Zeybeği oynanırken diğer öğrencilerimizin alacağı düzen üzerinde çalışma yaptık. Artık yavaş yavaş genel tekrarlara başlıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder