16 Mart 2018 Cuma

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize ev çalışmalarının kontrolünü yaparak başladık. Daha sonra kalan zamanımızda ve ikinci dersimizin bir kısmında fen bilimleri yaptık. Ders kitabındaki madde ve ışık konusu ile ilgili çalışma etkinliklerini tamamladık.

İkinci dersimizin kalan zamanında sosyal bilgilerden bilinçli tüketici konusunu tekrar ettik. Konuyla ilgili ders kitabındaki etkinlikleri tamamladık.

Üçüncü dersimizde paragraf sorusu çözdük. Çözdüğümüz soru etkinlik kağıdını sitemize yükledim.

Dördüncü ve beşinci dersimizde matematik ders ve çalışma kitabındaki dört işlem etkinliklerine devam ettik.

Son dersimizde serbest oyun etkinliği yaptık. Öğrencilerimiz ile bireysel rehberlik çalışmalarımız zaman zaman teneffüslerde, okul çıkışlarında ve oyun derslerinin bir bölümünde devam ediyor.

Yarın okulumuzda zeka oyunları çalışması yapacağız.

Öğleden sonra tekvando çalışması yapılacaktır.

Önümüzdeki iki hafta yazılılar olacaktır. Bunun için öğrencilerimize yazılı tarihlerinin ve konuların olduğu çalışma kağıdını verdim. Bu konuda gerekli açıklamaları yaptık.

Çanakkale Şehitleri şiiri ile ilgili hazırladığım film çalışması devam ediyor. Şiir uzun olduğu için çekimler hala bitmedi. Yetiştirmeye çalışıyoruz fakat istediğimiz gibi çekim ortamı bulamadığımız için gecikecektir. Tamamlandığında okulumuzun facebook grubunda paylaşacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder