20 Mart 2018 Salı

Tekrar Çalışmaları

İlk iki dersimiz din kültürü idi. Bugün din kültürü dersinden dönemin birinci yazılısı yapıldı.

Üçüncü dersimizde matematikten kesirler konusuyla ilgili öğrendiğimiz bilgileri ders ve çalışma kitabındaki etkinlikleri çalışarak tekrar ettik.

Dördüncü dersimizde Çanakkale filmine devam ettik. Filmle ilgili olarak izlediğim bölümler hakkında öğrencilerimize sorular sordum. Çanakkale Savaşı üzerinde durduk. Öğrencilerimize Çanakkale Şehitlerine şiirinin klip çalışmasını izlettim.

Öğleden sonraki ilk dersimizde insan hakları yaptık. İnsan haklarından öğrendiğimiz konularla ilgili tekrar çalışması yaptık. Ünite sonu değerlendirme çalışmaları yaptık. Uzlaşı ünitesinin sonuna kadar öğrencilerimiz sorumlu olacaklardır değerlendirme çalışmasında.

Son dersimizde oyun ve fiziki etkinlikler yaptık. Koşu ve temel ısınma hareketlerinden öğrencilerimizi değerlendirme sürecine başladık. Şimdilik hareketler ile ilgili olumsuz bir durum yoktur.

Okul çıkışı halk oyunu çalışmalarına devam ettik. 32 kişilik öğrenci grubumuzdan yarışma grubu çıkarmamız gerekiyor. Bu hafta yarışma grubu için öğrencilerimiz arasından seçim yapıp farklı bir kareografi ile yarışmaya hazırlanacağız. Bu konuda yoğun bir programımız var. 32 kişilik gösteri ekibimiz 23 Nisan ve 19 Mayıs gösterilerinde yer alacaktır. Yarışma grubu için 16 öğrenci seçimi yapacağız.

Yarın fen bilimlerinden değerlendirme çalışması yapılacaktır. Öğrencilerimizin sorumlu olacağı kaynak ders defteri ve ders kitabıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder