26 Mart 2018 Pazartesi

Tekrar Çalışmaları - Fener

İlk iki dersimiz İngilizce idi. Üçüncü dersimize rehberlik çalışması ile başladık. Hafta sonu yapılan çalışmalar hakkında konuştuk. Bu hafta içi yazılılar devam edecektir. İnsan hakları, Türkçe ve matematik derslerinin yazılılarını bu hafta içi yapacağız.

Akıl ve zeka oyunları federasyonunun düzenlediği Türkiye şampiyonasının ilk turnuvası olan ilçe turnuvasını cumartesi günü yaptık. Okulumuz 4. sınıf öğrenclerinin katıldığı turnuvada il elemesine katılmak için öğrencilerimiz mücadele verdi. Yapılan turnuva sonrasında sınıfımız öğrencilerinden Dilara Q-Bitz oyununda birinci, sınıfımız öğrencilerinden Göktuğ Mangala oyununda birinci ve Ceylin Equilibrio oyununda birinci olarak il elemesine katılmaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi gösterdikleri başarı ve azimden dolayı tebrik ediyor hafta sonu yapılacak il elemesinde de güzel bir sonuçlar döneceklerine inanıyorum.


Dördüncü dersimizde matematik yaptık. Ders ve çalışma kitabındaki çarpma ve bölme işlemi konusu ile ilgili ünite sonu değerlendirme çalışmalarına başladık. Bu hafta içi matematikten genle tekrar çalışması yapmaya devam edeceğiz.

Öğleden sonraki ilk dersimizde paragrafta anlam konusuna devam ettik. Konuyla ilgili farklı tarz soru çeşitlerinden örnekler çözdük. Etkinlik sitemizin ilgili sayfasındadır.

Son dersimizde görsel sanatlar yaptık. Fener isimli etkinliğe başladık. Bugün temel çizimi yaparak boyama çalışmasıyla devam ettik. Önümüzdeki hafta boyama ve kes-yapıştır bölümüne çalışacağız.
Okul çıkışı halk oyunlarından gösteri düzenine çalıştık. Yarışma ekibini belirledik. Bu hafta gösteri grubundan sonra yarışma ekibinin gösteri düzenine çalışmaya başlayacağız. Halk oyunları kıyafetlerimizi bugün teslim aldık. Yarışmada gerek gösteri gerek müzik gerekse kıyafet kategorilerinin hepsinden derece yapmak için elimizden geleni yapacağız. :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder