29 Mart 2018 Perşembe

Değerlendirme Çalışması

İlk dersimize sosyal bilgiler ile başladık. Temel ihtiyaçlarımız ve isteklerimiz konusunu kısaca tekrar ettik. Ailemizin temel ihtiyaç ve isteklerinin nasıl karşılandığını sorarak bütçe konusuna başladık. Soru cevaplar yaparak ve günlük hayattan örnekler vererek bütçenin nasıl hazırlanması gerektiğini, hazırlık aşamasında nelere dikkat edilmesi gerektiğini listedik.Ders kitabındaki konuyu yönergelere uygun olarak çalıştık. Ders defterimzie konuyla ilgili not tuttuk. Örnek bütçe hazırladık. Morpakampüsten konuyu çalıştık ve etkinliklerini yaptık.

Üçüncü ve dördüncü dersimizde matematikten değerlendirme çalışması yaptık. Değerlendirme çalışması sitemizin ilgili sayfasındadır.

Öğleden sonraki ilk dersimizde matematik değerlendirme çalışmasının sorularını inceledik.

Son dersimizde trafik güvenliği yaptık. Trafik güvenliğinden trafik ünitesini tamamlamıştık geçtiğimiz hafta. Kitaptaki ünite sonu kavram haritasını inceleyerek üniteyi kısaca tekrar ettik. Daha sonra kısa bir ilk yardım filmi izleyerek yeni üniteye giriş yaptık. İlk yardımın ne olduğunu ve önemini konuştuk. Önümüzdeki hafta ilk yardım malzemeleri ile ünite konularına başlayacağız. Ders defterimize ilk yardımın ne olduğu ve önemi ile ilgili kısaca not tuttuk.

Hava şartlarının olumsuz olmasından dolayı halk oyunu çalışmasını yarın yapacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder