9 Mart 2018 Cuma

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize kısa bir rehberlik çalışması yaparak başladık. Ev çalışmalarının kontrolünü yaptık. Kalan zamanımızda ve ikinci dersimizde sosyal bilgiler yaptık. Dün çalıştığımız çevremizdeki ekonomik faaliyetler konusunu tekra ettik. Morpakampüsten konuyu çalıştık. Ders defterimize konuyla ilgili not tuttuk.

Üç, dört ve beşinci dersimizde bireysel tekrara çalışmaları yaptık. Kesirleri modelle ve sayı doğrusunda gösterme, kesirleri karşılaştırma, çarpma ve bölme işlemi alıştırmaları, okuma ve okuduğunu anlama, sözcük dağarcığını geliştirme etkinliklerini öğrencilerimiz kendileri çalıştılar.Öğrencilerimiz bireysel çalışmalarını yaparken İstiklal Marşı ile ilgili film hazırlama etkinliğini yapmaya çalıştım. Fakat zamanımız yeterli olmadı bunun için. Yarın akıl oyunları çalışmasından sonra filmin geri kalan kısmını çalışıp tamamlayacağız.

Öğleden sonraki dersimizde serbest oyun etkinliği yaptık. İstiklal Marşı pano çalışmasını tamamladık. Yarın yaptığımız etkinliğin görsellerini ve şablonlarını yükleyeceğim.

Bugün sınıfımızda bir misafirimiz vardı. İsmi Çiko :)
 
 
40 kitap okuyarak zirveyi koruyan öğrencimi tebrik ederim :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder