21 Mart 2018 Çarşamba

Değerlendirme Çalışması

İlk dersimize rehberlik çalışması yaparak başladık. Bu haftanın ve önümüzdeki haftanın değerlendirme haftası olduğunu bunun için gerekli olan çalışmaların nasıl yapılması gerektiği ile ilgili konuştuk. Kalan zamanımızda Çanakkale filmine devam ettik. Filmin kalan kısmını yarın tamamlayıp, film üzerinden Çanakkale Savaşı ile ilgili bilgilerimizi pekiştirmeye çalışacağız.

İkinci dersimizde matematikten kesirler konusuna ders ve çalışma kitabındaki etkinlikleri çalışarak devam ettik.

Üçüncü ve dördüncü dersimizde fen bilimlerinin 1. yazılısını yaptık. Gerekli değerlendirme çalışmasını beraber yaptık. Fen bilimleri sorularının büyük bir kısmı ders defterindeki notlardan soruldu. Klasik sorular öğrencilerimizin konuyu yorumlama ve kendini ifade etme becerilerine yönelik sorulardır. Bazı sorularda cevaplar beklediğimin dışında güzeldi. :)

Öğleden sonraki ilk dersimizde Türkçe yaptık. Türkçe ders kitabındaki Tutumsuz metnine çalışmaya başladık. Öğrencilerimiz metni okuyup içeriği kavramaya çalıştılar. Daha sonra metin hakkında öğrencilerimize bilgi verdim. Tiyatro metinleri hakkında konuştuk. Daha sonra metni canlandırarak okuduk.

Son dersimizde temel ısınma hareketleri yaptık. Kalan zamanımızda serbest oyun etkinliği yaptık. Bu sırada öğrencilerimizle bireysel rehberlik çalışmaları yaptık.

Okul çıkışı halk oyunu çalışmalarımıza devam ettik.

Yarın trafik güvenliği dersinin yazılısı yapılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder