7 Mart 2018 Çarşamba

Uygun Aydınlatma (Öğrenci Sunumları)

İlk dersimize ev çalışmalarının kontrolü ile başladık. Ev çalışması olarak paragraf etkinliği vermiştim. Sınıfça soruların kontrolünü yaptık. Hatalı olan sorular üzerinde konuştuk. Kalan zamanımızda ve ikinci dersimizde fen bilimleri yaptık. Fen bilimlerinden geçtiğimiz hafta uygun aydınlatma konusunu tamamlamıştık. Öğrencilerimiz konu tekrarı amacıyla sunum hazırlayacaklardı. Öğrencilerimiz farklı çalışmalar yaparak konuyu arkadaşlarına sunmaya çalıştılar. Bugün dersi öğrencilerimiz yaptı. Soru cevaplar bölümünde öğrencilerimize yardımcı olmaya çalıştım. Sunum yapılırken hazırlığın nasıl olması gerektiğini konuştuk. Anlatım şekilleri üzerinde durduk. İlerleyen zamanlarda da buna benzer çalışmalar yapacağız.

Üçüncü dersimzide rehberlik çalışması yaptık. Duygu ve düşüncelerimiz, sorumluluklarımız ile ilgili etkinlikler yaptık.

Dördüncü dersimizde çarpma ve bölme işlemleri ile ilgili ders ve çalışma kitabındaki etkinlikleri çalıştık.

Öğleden sonraki ilk dersimizde Türkçe yaptık. Tema sonu değerlendirme etkinliklerine çalıştık.

Son dersimizde serbest oyun etkinliği yaptık. Öğrencilerimizin bir kısmı ile 12 Mart panosu hazırlığına devam ettik. Etkinliği yarın tamamlamaya çalışacağız.

Okul çıkışı halk oyunu çalışmasında gösteri düzenine çalıştık. Gündoğdu zeybeğinin genel provasına çalıştık. Solo çalışması olduğu için bütün öğrencilerimiz bu oyunu oynamayacak fakat bazı bölümlerinde eşlik edecekler. Genel olarak gösteri düzenini bugün tamamladık. Oyunlar arası geçiş müziklerimiz ve farklı alanlara bu oyun düzenini nasıl taşıyacağımzı ile ilgili çalışmalarımız kaldı. İlerleyen günlerde bu eksiklerimizi de gidereceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder