23 Mayıs 2017 Salı

İzmir Marşı

İlk dersimize rehberlik çalışması ve bireysel olarak ev çalışmalarının kontrolünü yaparak başladık.

İkinci ve üçüncü dersimizde fen bilimleri yaptık. Dünya'nın şekli ile ilgili konuyu soru cevaplar yaparak tekrar ettik. Daha sonra Dünya'nın yapısı konusuna çalışmaya başladık. Morpakampüsün konu anlatımı ile derse giriş yaptık. Dünya'nın gözlemlenebilen katmanlarını ile ilgili beyin fırtınası ve eşleştirme etkinliği yaptık. Morpakampüsün konu anlatımını çalıştık. Çalışma etkinliklerini ve konu testinin çözümünü yaptık. Defterimize görsel etkinlik ve not tutma çalışması yaptık. Bugün işlediğimiz konu ile birlikte fen bilimleri konularını bitirdik. Bundan sonraki derslerimizde genel tekrar çalışmaları yapacağız. Bu sene tuttuğumuz fen bilimleri defterini önümüzdeki sene kullanmaya devam edeceğiz. Bu konuda öğrencilerimize gerekli olan açıklamayı yaptım.
Dördüncü dersimizde İzmir Marşı'na çalıştık. Telif hakkından dolayı sınıfta öğretimini yaptığım videoyu youtube yükleyemedim. Bu yüzden çalışma için aşağıdaki videoyu kullanabilirsiniz. Marşı şarkılarımız sayfasına da ekledim.

Öğleden sonraki ilk dersimizde Türkçeden genel tekrar testi çözdük.

Son dersimizde serbest oyun etkinliği yaptık.

Okul çıkışı ikinci grup öğrencilerimiz ile kesirler konusu ile ilgili problem kurma ve çözme etkinliği yaptık. Türkçeden okuduğunu anlama çalışması yaptık. Bugün yapılan kurs çalışması ile kurs programımızı bitirdik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder