16 Mayıs 2017 Salı

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize ev çalışmalarının kontrolü ile başladık. Fen bilimlerinden genel değerlendirme çalışmasını yaptık. Türkçeden okuduğunu anlama çalışmasını yaptık.

İkinci ve üçüncü dersimizin bir kısmında hayat bilgisinden ulaşım araçlarının gelişimi ile ilgili konuyu çalıştık. Ulaşım araçlarının sınıflandırılmasını yaptık. Ulaşım araçları ile ilgili öğrencilerimize bilmeceler sorarak konuya giriş yaptık. İnsanların niçin ulaşım araçları icat ettiğini konuştuk. Ulaşım ihtiyacının önemi hakkında konuştuk. Tekerleğin ve motorun icadı ile birlikte gelişen ulaşım araçlarını görsellerden inceledik. Morpakampüsten konuyu çalıştık. Kitabımızdaki görselleri defterimize yapıştırdık ve konuyla ilgili not tuttuk.

Üçüncü dersimizin kalan kısmında fen bilimlerinden test çözme çalışması yaptık.

Dördüncü dersimizde hayat bilgisinden okul heyecanım ve benim eşssiz yuvam temalarıyla ilgili test çözme çalışması yaptı.

Öğleden sonra matematik çalışma kitabındaki uzunluk ölçüleri ile ilgili alıştırmaları yaptık. Kalan alıştırmaları yarın tamamlayıp çevre ve alan konusuna giriş yapacağız.

Son dersimizde okulumuzun ön bahçesinde hentbol oynadık.

Okul çıkışı ikinci grup öğrencilerimizi ile uzunluk ölçüleri etkinliği yaptık. Okuduğunu anlama çalışması ve test çözme çalışması yaptık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder