9 Mayıs 2017 Salı

Uzunluk Ölçme Problemleri

İlk dersimize ev çalışmalarının kontrolü ile başladık. Uzunluk ölçme konusuna dün çalışmıştık. Ev çalışmasının kontrolünü beraber yaptık. Türkçe genel tekrar testini çözdük.

İkinci dersimizde hayat bilgisinden yaşantımızdaki değişiklikler konusuna çalıştık. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatımızda meydana gelen değişiklikleri örnekler ile açıkladık. Kitabımızdaki yönergelere göre konuyu işledik. Morpakampüsten konuyu tekrar ettik. Çalışmalarını ve konu testini yaptık. Defterimize konuyla ilgili kısaca not tuttuk.

Üçüncü ve dördüncü dersimizin bir kısmında uzunluk ölçüleri ile ilgili problemler çözdük. Kes yapıştır etkinliği olan problemlerin benzerlerini ev çalışması olarak verdim. Konu tekrarı yapıldıktan sonra çalışma etkinliği yapılmalıdır.

Dördüncü dersimizin kalan zamanında müzik yaptık. Öğrendiğimiz şarkıların bazıları söyledik. Şarkıları söylerken müziğe uygun olarak gerekli olan yerlerdeki tonlamalara dikkat ederek söylemeye çalıştık.

Öğleden sonraki ilk dersimizde anneler günü etkinliğinin boyama ve kesme çalışmasını yaptık. Diğer şubedeki öğrencilerimiz çalışmalarını bitirince etkinliği tamamlayacağız.

Son dersimizde okulumuzun ön bahçesinde serbest oyun etkinliği yaptık.

Okul çıkışı ikinci grup öğrencilerimiz ile kesirler konusunu tekrar amaçlı etkinlikler yaptık. Türkçeden kelime anlamı ile ilgili çalışma etkinliği yaptık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder