17 Mayıs 2017 Çarşamba

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize ev çalışmalarından Türkçe testinin çözümünü birlikte yaparak başladık. Öğrenilen konuların tekrarını kısaca yaptık. Kalan zamanımızda kısa iki belgesel film izledik.

İkinci dersimizde fen bilimleri yaptık. Dünya'nın şekli ile ilgili eski çağlardaki görüşler ve bilim insanlarının bu konuda yaptıkları çalışmaları inceledik. Morpakampüsten konu tekrarı yaptık. Çalışma etkinliklerini ve kazanım testini çözdük. Defterimize konuyla ilgili görsel etkinlik ve not tutma çalışması yaptık.

Üçüncü dersimizde matematik çalışma kitabındaki uzunluk ölçme etkinliklerini bitirdik. Önümüzdeki hafta çevre ve alan konusuna başlayacağız.

Dördüncü dersimizde öğrencilerimiz Türkçe kitabındaki metinlere ve çalışma kitabındaki etkinliklerine çalıştılar. Çalışmasını tamamlayan öğrencilerimiz serbest çalışma yaptılar.

Öğleden sonraki ilk dersimizde hayat bilgisinden test çözme çalışması yaptık. Kalan zamanımızda kısa bir rehberlik çalışması yaptık.

Son dersimizde okulumuzun ön bahçesinde hentbol oynadık.

Okul çıkışı birinci grup öğrencilerimiz ile okuduğunu anlama, zaman ölçme ve kesirler konusuyla ilgili etkinlikler yaptık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder