10 Mayıs 2017 Çarşamba

Varlıkların Özelliklerini Belirten Kelimeler

İlk dersimize ev çalışmalarının kontrolü ile başladık. Kalan zamanımızda davranış ve ders başarısı hakkında rehberlik çalışması yaptık. Öğleden önceki diğer derslerimizde genel değerlendirme çalışması yaptık. Değerlendirme çalışmasını bitiren öğrencilerimiz dört işlem alıştırmalarına çalıştılar.

Öğleden sonraki ilk dersimizde Türkçe yaptık. Türkçe ders kitabındaki Nasrettin Hoca ile ilgili bilgilendirme metnine başladık. Çalışma planını oluşturduk. Öğrencilerimiz çalışmasını yaparken bireysel olarak bazı öğrencilerimiz ile değerlendirme çalışması hakkında konuştuk. Soruları yanıtlamaya çalıştık.

Son dersimizde okulumuzun arka bahçesinde serbest oyun etkinliği yaptık.

Okul çıkışı birinci grup öğrencilerimiz ile varlıkların özelliklerini ve sayısını belirten kelimeler (sıfatlar) konusuna çalıştık. Morpakampüsten konuyu soru cevap yaparak çalıştık. Defterimize yapıştırdığımız görsel bir etkinlik üzerinden konuyu pekiştirdik. Morpakampüsün çalışma etkinliğini yaptık ve konu testini çözdük. Defterimize konuyla ilgili not tuttuk ve etkinlikler yaptık. Hafta sonu için vereceğim çalışma içeriği bu konuyla ilgili olacaktır. Konu tekrarı mutlaka yapılmalıdır. Yarın ikinci grup öğrencilerimiz ile konuyu çalışacağız.

Bugün tekvando kuşak sınavı yapıldı. Sınıfımızdan üç öğrencimiz hariç sınava herkes katıldı. Yapılan değerlendirmeler sonunda kuşak sınavını öğrencilerimiz başarı ile geçtiler. Federasyon kayıtları en kısa zamanda yapılacak ve kemerleri dağıtılacaktır. Bu sene salon değişikliğinden dolayı pek verimli çalışma sağlayamadık. Amacımız 4. sınıfın sonuna kadar siyah kuşağı tamamlayabilmekti fakat zamanımız bunun için yeterli olmayacak. Fakat 4. sınıfın sonuna kadar elimizden geldiğince devam ettireceğiz. 4. sınıf sonunda yine siyah kuşağı öğrencilerimiz alıncaya kadar rehberliğini yapacağız. Yapılan sınavla ilgili görselleri yarın sitemize yükleyeceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder