5 Mayıs 2017 Cuma

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize ev çalışması olarak verdiğim matematikten çarpma kavramı testinin ve çalışma etkinliklerinin kontrolü ile başladık. Dört işlem alıştırmalarının kontrolünü yaptık. Bazı öğrencilerimizin üç basamaklı sayıyı bölme ile ilgili eksikleri var. Bu eksikleri bireysel çalışma sırasında gidermeye çalıştık.

İkinci ve üçüncü dersimizin bir kısmında hayat bilgisinden hava durumunun trafikteki olumsuz etkileri konusunu çalıştık. Geçtiğimiz derste hava durumu tahminlerinin önemi hakkında çalışma yapmıştık. Kısaca konu tekrarı yaptık. Morpakampüsten olumsuz hava durumlarının ortaya çıkarabileceği sorunlar konusunu çalıştık. Soru cevaplar ile günlük hayattan örnekler verdik. Çalışma etkinliklerini ve konu testini çözdük. Defterimize görsel çalışma ile birlikte not tuttuk.

Üçüncü dersimizin kalan kısmında ve dördüncü dersimizde bireysel çalışma yaptık. Üç basamaklı sayıyı bir basamaklı sayıya bölme ile ilgili alıştırmalar çözdük. Eksiği olan öğrencilerimiz ile bireysel çalışma yaptık. Çalışma kitabındaki ünite sonu değerlendirme çalışmnalarını tamamladık. Önümüzdeki hafta uzunluk ölçmeye başlayacağız.

Beşinci dersimizde kaplumbağa mandala çalışmasına devam ettik. Çalışmasını bitiren öğrencilerimizin etkinliklerini panomuzda sergiledik. Çalışmasını tamamlayan öğrencilerimiz Türkçe ve Fen bilimlerindeki eksik çalışmalarını tamamladılar.
Son dersimizde hafta sonu yapılması gereken çalışmalar hakkında kısa bir rehberlik çalışması yaptık. Önümüzdeki hafta çarşmaba günü tekvando kuşak sınavı yapılacaktır. Bu yüzden öğrencilerimiz ön hazırlık için yarınki antrenmana mutlaka katılmaları gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder