24 Mayıs 2017 Çarşamba

Tekrar Çalışmaları

İlk dersimize kısa bir rehberlik çalışması ile başladık. Kalan zamanımızda hayat bilgisinden çalışılan konuların çalışma kitabındaki etkinliklerini öğrencilerimiz çalışırken bireysel ödev kontrolü yaptık.

İkinci dersimizde hayat bilgisinden yaşadığımız yerdeki değişimler konusuna çalıştık. Hazırladığım sunum yardımı ile konuyu soru cevaplar ile çalıştık. Yaşadığımız şehir ve ilçe hakkında konuştuk. Geçmişteki yaşayış biçimi ve yerleşim yeri ile günümüzü karşılaştırdık. Morpakampüsten konuyu çalışıp çalışma etkinliklerini ve konu testini yaptık.

Üçüncü dersimizde matematik kitabındaki ve çalışma kitabındaki tablo ve grafikler konusunun etkinliklerini yaptık.

Dördüncü dersimizin bir kısmında fen bilimleri kitabındaki Dünya teması ile ilgili etkinlikleri tamamladık. Kitabın değerlendirmesini yaptık. Kalan zamanımızda serbest çalışma etkinliği yaptık. Öğrencilerimizden bazıları ile bireysel rehberlik çalışması yaptık.

Öğleden sonraki iki dersimizde okulumuzun diğer sınıfları ile birlikte yarışma etkinliklerine katıldık. Çuval yarışı, halat çekme yarışı, balon patlatma ve sandalye kapmaca oyunlarına katıldık. Yarışma etkinliklerimiz yarın uygun vakitlerde devam edecektir.

Senenin başında velilerimiz ile planladığımız okul çıkışlarındaki bireysel çalışma etkinliklerini bugün itibariyle bitirdik. Bu sene yaptığımız çalışmalar akademik ağırlıklı olarak ilerledi. Önümüzdeki sene dönemin başında yeni planlama ile okul çıkışı çalışmalarımıza devam etmeyi düşünüyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder