8 Şubat 2016 Pazartesi

2. Dönem Başlar

2015 - 2016 eğitim - öğretim yılının 2. dönemine bugün başladık. Ara tatilde kendisine program yapan öğrencilerimiz dinlenmeye, eğlenmeye ve birinci dönemin tekrarını yapmaya ayrıca kitap okumaya çok güzel bir şekilde zaman ayırıp gelmişler. 2. dönemin tüm öğrencilerimize ve velilerimize, öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum. 1. dönemde olduğu gibi inşallah yine başarılı bir dönem geçiririz.

İlk dersimizde rehberlik çalışması yaptık. Öğrencilerimle tatil yapılan etkinlikler hakkında sohbet ettik. Sınıf ve okul kurallarımız ile yapacağımız çalışmalar hakkında bilgilendirme ve tekrar çalışması yaptık. Ders programımızdaki değişiklik hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdim. Pazartesi ve salı günkü derslerin yerleri değişmiştir. İngilizce dersi pazartesi günü yapılacaktır.

İkinci dersimizde matematikten toplama, çıkarma ve çarpma işlemleri alıştırmaları yapmaya başladık. Hazırladığım çalışma kağıtları ile toplama, çıkarma ve çarpma işlemleri, verilmeyen terimleri bulma çalışmaları yaptık.

Üçüncü ve dördüncü dersimiz İngilizce idi. İngilizce öğretmenimiz değiştiği için ilk ders tanışma ile ikinci ders ise tekrar çalışması ile geçmiş.

Öğleden sonraki iki dersimiz rehber öğretmenimiz rehberliğinde yapılmıştır. Matematik alıştırmalarına öğrencilerimiz devam etmiştir. Tamamlamayan öğrencilerimiz evde tamamlayıp getireceklerdir.

Okul çıkışlarında kurs programımız aynı şekilde devam edecektir. Bugün kurs yapamadık. Yarın iki grup öğrencilerimizi de aynı anda alıp programımız çerçevesinde kaldığımız yerden konularımıza devam edeceğiz.

2 yorum: