25 Şubat 2016 Perşembe

Duyu Organlarımız

İlk dersimize hayat bilgisi ile başladık. Dün duyu organlarımız konusuna çalışmıştık. Konuyla ilgili morpakampüsten tekrar çalışması yapıp etkinliklerini yaptık. Konuyla ilgili test çözdük. Çaışma kitabındaki etkinliği öğrencilerim çalışırken ödev kontrolünü yaptım.

İkinci dersimizde hayat bilgisi çalışma kitabından öğrencilerimizin yaptığı etkinliği çalıştık. Hatalarımızı düzelttik. Kalan zamanımızda matematik çalışma kitabındaki ünite sonu değerlendirme çalışmalarını yapmaya devam ettik.

Üçüncü ve dördüncü dersimizin bir kısmında problem çözme çalışması yaptık. Zaman ile ilgili problemlerden bahsettik. Geçmiş konularla ilgili farklı problem çeşitlerinden sorular çözdük.

Dördüncü dersimizin kalan kısmında kitap değişimi ve değerlendirme çalışmasını yaptık. Bazı öğrencilerimizin ajandalarını kontrol ettim.

Öğleden sonraki ilk dersimizde Türkçe yaptık. Türkçeden Anne şiirine devam ettik. Anne Türküsünü söyledik. Şiiri okuduk. Çalışma kitabındaki etkinlikleri yapmaya devam ettik.

Son dersimizde okulumuzun arka bahçesinde serbest oyun oynadık.

Okul çıkışı ikinci grup öğrencilerimiz ile sebep sonuç cümleleri ile ilgili test çözdük. Karşılaştırma bildiren cümleler ile ilgili etkinlikler yaptık. Çalışmalarını bitiren öğrencilerimize matematik tekrar fasiküllerinden verdim. Zaman zaman bu fasikülleri kaldığımız yerden çalışmaya devam edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder