6 Kasım 2014 Perşembe

Ödev kontrolü ile ilk dersimize başladım. Hece ve kelime oluşturma çalışmalarından sorular sordum. Bazı öğrencilerin defterlerine ayrıca hece oluşturma yaptırdığım için ödev kontrolü uzun sürüyor.

İkinci ve üçüncü dersimizde okuma yazma kitabımızdaki "i" sesiyle ilgili çalışmaları yaptık. Hece ve kelimeler oluşturup okuduk. Sesleri birleştirirken sınıfımızın zemininden yararlandık. Metin okuma çalışması yaptık.

Dördüncü dersimizde matematikten 20'ye kadar ileri birer birer ve 10'ar 10'ar 100'e kadar ritmik sayma çalışmaları yaptık. Sayıları defterimize yazdık. Hazırladığım sunum ile bol bol sayma çalışmaları yaptık.

Öğleden sonra 20'den geriye birer birer ritmik sayma ve 100'den geriye 10'ar 10'ar ritmik sayma çalışmalarını sunum yardımıyla  çalıştık. Sayıları defterimize yazıp okuduk.

Son dersimizde öğrencileri serbest bıraktım. 2'şer öğrenci gruplarını yanıma çağırıp hece ve kelime oluşturma çalışmaları yaptırdım.

Okulumuzda 5 sene boyunca kullandığımız masa örtülerimiz eskimişti. Tamir edilemeyecek duruma geldikleri için değiştirmek zorunda kaldık. Bugün son dersimizde yeni masa örtülerimizi sıralarımıza taktık. Hem sıra örtülerimiz öncekine göre çok güzel ve kullanışlı oldu hem de sınıfımıza güzel bir hava kattı.

Masa örtülerimizi yenileyen Rukiye-İsmail Altunışık velilerimize öğrencilerim ve şahsım adına çok çok teşekkür ederim. (^_^)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder